Case Degelijk Buitenleven

Voor al uw hekwerken

Exclusief hekwerk in een exclusief (online) jasje

De bestaande website van Degelijk Buitenleven doet precies wat het moet doen, maar op het gebied van stijl is er ruimte voor verbetering. Daar werkt het team van Census natuurlijk graag aan mee. De bestaande templates zijn onder de loep genomen en voorzien van een frisse uitstraling. Met de toevoeging van een aantal nieuwe features is de website van Degelijk Buitenleven weer in een nieuw (online) jasje gestoken. 

Project uitgevoerd in opdracht van Wilhelm Marketing
 • Navigatiemenu met afbeeldingen

  Navigatiemenu met afbeeldingen

  Scroll over een producttype in het navigatiemenu en de afbeelding van het geselecteerde product verschijnt direct in beeld. Op die manier navigeer je in één oogopslag naar het juiste product(type).

 • Gefilterd project overzicht

  Gefilterd project overzicht

  Het project overzicht bevat een filter waarmee gebruikers zelf de eigenschappen van het gewenste product(type) kunnen selecteren. Op die manier voorkom je dat gebruikers eindeloos moeten zoeken, want de meest relevante projecten verschijnen direct in beeld.

 • Offerte configurator

  Offerte configurator

  In de offerte configurator stellen gebruikers zelf hun eigen offerte samen. Hierdoor krijgen ze al in de oriëntatiefase al direct een indicatie van de kosten van een exclusief hekwerk op maat.

Een magazine aanvragen of afspraak maken

Naast features als de offerte configurator en het gefilterd project overzicht bevat het nieuwe design van Degelijk Buitenleven onderaan de pagina twee opvallende knoppen die direct leiden naar het aanvragen van het inspiratiemagazine of het maken van een afspraak in de showroom. 

De knoppen zijn op alle pagina's binnen de website zichtbaar, zodat websitebezoekers altijd worden gefaciliteerd met de snelste route naar actie. 

Eindresultaat

Een website met het exclusief hekwerk van Degelijk Buitenleven

Een website die qua styling en functionaliteiten volledig aansluit op de product-/dienstverlening van Degelijk Buitenleven. En die bezoekers van de website volop inspiratie biedt om zichzelf te oriënteren op de exclusieve mogelijkheden van hekwerk via Degelijk Buitenleven.

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Nieuwste versie MODX
  • Offerte configurator
  • Gefilterd project overzicht
  • Navigatiemenu met afbeeldingen
  • Interne zoekfunctie 
Projectteam

Het brein achter dit project

Stefan

Developer

Tim

Developer

Brian

Developer

Niek

Developer

Case overzicht Volgende Case

Interesse?

Neem contact op met ons.