case
Midden Nederland Hallen

Multifunctionele site
voor een
evenementencomplex

Congres, beurs, bedrijfsfeest, productlancering; met een auditorium, expohal, grand café en 20 subruimtes is alles op eventgebied mogelijk in de Midden Nederland Hallen. Dit evenementencomplex verrast je bij elke stap die je zet. Modern, multifunctioneel, duurzaam, industrieel, sfeervol en met 10.0000 m2 vooral gróóóóóóóóóóóóóót. De uitdaging voor Census? Maak een website die net zo inspirerend, flexibel en multifunctioneel is als het complex zelf. En op alle mogelijke manieren aanzet tot conversie.  

Content blocks

Flexibiliteit is in de eventbranche een must. Je moet razendsnel kunnen inspelen op trends en klantwensen. De website van de Midden Nederland is net zo flexibel. We gebruikten namelijk content blocks. Dat zijn een soort legostenen waarmee je elke gewenste pagina kunt maken.

Responsive en conversiegericht

Als je de Midden Nederland Hallen gezien hebt, ben je om. Daarom ligt de focus in de website op beeld. Verder is op paginaniveau nagedacht over conversie. Overal vind je triggers om contact op te nemen, een offerte aan te vragen of factsheets, plattengronden en sfeerimpressies te downloaden. De website is uiteraard volledige responsive en ook op tablet en smartphone inspirerend én gebruiksvriendelijk.

 

Proces

Wire-frame

Voor de website van de Midden Nederland Hallen maakten we eerst een wire frame, een soort bouwtekening van de website. We dachten mee over de structuur van de website en inventariseerden welke elementen en formulieren ingebouwd moesten worden. Van veelgestelde vragen tot sliders met referenties en afbeeldingen.

Ontwerp

Wij zijn bij Census goed in techniek. Ontwerpen? Dat doe je er in onze ogen niet bij. Daarom werkten we samen met de vaste designer van de TeKa Groep, de initiatiefnemer van de Midden Nederland Hallen. Daarbij hielden onze developpers uiteraard in de gaten of het ontwerp technisch haalbaar was en of aan alle eisen op het gebied van usability gedacht was.

Realisatie

Onze developpers brachten vervolgens de wire-frames en het ontwerp tot leven. We deden dat volgens de scrum-methodiek. Met multidisciplinaire teams die werkten aan korte, afgebakende projecten. Hierdoor was de website van de Midden Nederland Hallen ruim voor de opening klaar.

Interesse?

Neem contact op met ons.