Case

Eenvoudiger solliciteren

Een koppeling met een softwarepakket voor de uitzendbranche. Meertaligheid om solliciteren voor iedereen mogelijk te maken. En een kort tijdsbestek om het te realiseren. Voor Census een mooie uitdaging die wij zijn aangegaan. Voor Mupol personeelsdiensten ontwikkelde het team van Census een website in MODX, met koppeling van het sollicitatieformulier en Flexmeester. Naast Nederlands is de website ook in het Roemeens en Pools te bekijken.

Vraag vanuit de klant

Mupol personeelsdiensten is een uniek uitzendbureau met locaties in verschillende landen; Nederland, Polen, Portugal, Slowakije en Roemenië. Ze zijn specialist in uitzendkrachten in de productie-, logistieke-, agrarische-, verpakkings- en foodbranche. Mupol helpt bedrijven met het aanvullen van de arbeidskrachten wanneer er een tekort is aan arbeidskrachten bij organisaties, op zowel korte- als lange termijn. De organisatie zelf was op zoek naar een partij die de koppeling met Flexmeester kon ontwikkelen, gezien de huidige koppeling ten einde liep. Daarbij ontstond ook de wens om de website over te zetten naar een nieuw content management systeem (MODX) met de mogelijkheid om in verschillende talen te kunnen solliciteren. Wij als Census zeggen vaak ‘wij snappen internet’, dus ook bij deze vraag zijn wij met veel enthousiasme aan de slag gegaan.

Functionaliteiten

Mupol is een organisatie die zich volledig focust op uitzendkrachten in het buitenland. Om deze reden heeft Census een website ontwikkeld die meertalig beschikbaar is in het Nederlands, Roemeens en Pools. Dit maakt het voor buitenlandse uitzendkrachten mogelijk om eenvoudig te solliciteren op beschikbare vacatures.

De zojuist benoemde beschikbare vacatures moesten uiteraard ook gemakkelijk te vinden zijn. Op de vacatures pagina bevind zich een filter waarmee op de beschikbare vacatures gefilterd kan worden. Zo kan men filteren op de branche/sector en op het aantal uren per week. Dit allemaal om het solliciteren nog eenvoudiger en efficiënter te maken!

Het formulier waarmee uitzendkrachten kunnen solliciteren op de beschikbare vacatures is gebouwd met een koppeling naar Flexmeester, zodat Mupol alles rondom de vacatures in een overzichtelijke flow kan beheren. Het sollicitatie formulier is ook wederom beschikbaar gemaakt in de verschillende talen.

Resultaat

Een website voor Mupol Personeelsdiensten die beschikbaar is voor bezoekers uit Nederland, Polen, Portugal, Slowakije en Roemenië. Elke bezoeker kan gemakkelijk gebruikmaken van de website en eenvoudig solliciteren naar een toekomstige baan als uitzendkracht. Oftewel; een website die toegankelijk is voor uitzendkrachten en die het solliciteren eenvoudiger maakt.

 


Projectteam

Het brein achter dit project

Rick

Project manager

Stefan

Front-end developer

Brian

Front-end developer

Chris

Back-end developer

Ryan

Back-end developer
Case overzicht Volgende Case

Interesse?

Neem contact op met ons.