Case

Continued growth

Een contactaanvraag die vanuit de website direct in het crm systeem wordt geladen of een account registratie waarbij een bezoeker direct wordt doorgestuurd naar een online platform. Het zijn slechts voorbeelden van mogelijkheden die er zijn om systemen onderling met elkaar te laten communiceren. Voor onze partner Order Central gingen we aan de slag met een nieuwe website met een directe Salesforce koppeling.

Behoefte klant

Een nieuwe website die koppelt met Salesforce. Voor Order Central was dit een musthave op het wensenlijstje. Eind 2021 ging de nieuwe website live. Een project dat het team van Census in samenwerking met Wilhelm Marketing heeft uitgevoerd. 

Koppeling met Salesforce

De website van Order Central is gebouwd in MODX en bevat een koppeling met Salesforce. De koppeling met Salesforce wordt getriggerd vanuit de formbuilder in de website, waarbij de (ingevulde) gegevens vanuit het formulier worden doorgestuurd naar Salesforce. Op die manier worden de gegevens automatisch in het CRM systeem van Order Central geladen, zonder de tussenkomst van een handmatige handeling. 

Functionaliteiten van de website

Naast de koppeling met Salesforce bevat de nieuwe website ook een nieuw design waarin o.a. de categorieën resources een update hebben gekregen. Zo bevat het resource-overzicht en de bijbehorende detailpagina’s een geheel eigen lay-out.  

Ook zit er meertaligheid in de website. Elke bezoeker heeft de keuze uit een Nederlandse, Duitse of Engelse website. 

Resultaat

Order Central beschikt over een nieuwe website met de functionaliteiten welke ze nodig hebben om het B2B e-commerce platform naar een hoger niveau te tillen. 

Projectteam

Het brein achter dit project

Rick

Projectmanager

Niek

Front-end developer

Tim

Front-end developer

Stefan

Front-end developer
Case overzicht Volgende Case

Interesse?

Neem contact op met ons.