Verhalen van je toekomstige collega's

Hoe is dat nou... werken bij Census. Wat kun je verwachten en waarom ga jij bij Census een glansrijke toekomst tegemoet? Lees de verhalen van onze collega's.

Rick

Rick“Ik zocht naar een organisatie met de focus op techniek en een open cultuur.” Dit vond Rick bij Census in eerste instantie als developer. Inmiddels werkt hij hier zo’n 3,5 jaar maar is nog lang niet uitgekeken: “Ik help Census graag verder groeien!”


“Wat ik leuk vind aan werken bij Census? De verantwoordelijkheid die ik krijg. Zo bepaal ik voor het overgrote deel zelf hoe ik een project inricht en aanpak.” Toch houdt het team oog voor elkaar dankzij de open cultuur: “We helpen elkaar graag en meedenken wordt hier echt gewaardeerd.”


Het mooiste aan Census vindt Rick toch wel de focus op techniek. “We proberen altijd te gaan voor opdrachten met technische uitdagingen. Daar wordt niet alleen ik, maar het hele team blij van!”


Volgens Rick onderscheidt Census zich door de talentontwikkeling van de medewerkers. "Mijn analytische talenten werden opgemerkt. Zo ben ik naast mijn werkzaamheden als developer doorgegroeid naar een combinatierol waarbij ik nu ook verantwoordelijk ben voor de planning en de calculaties."

Functie:

- Planner & Calculator
- Developer

Specs:

- Leergierig
- Nauwkeurig
- Doelgericht
- Analytisch

Hobbies:

- Koken
- Formule 1
- Darts

Motto:

Iedereen kan het roer vasthouden als de zee kalm is.

We praten elkaar en klanten niet naar de mond, maar geven eerlijke, opbouwende feedback.

Stefan

Stefan kwam binnen als stagiair en ontwikkelt zich nu verder van front- naar back-end developer. Dat is precies wat hij zo mooi vindt aan werken bij Census. “Er is ruimte voor je eigen ontwikkeling.”


Onder andere dankzij de dagelijkse stand-up stimuleert Census die ontwikkeling: “Het delen van punten die goed of minder goed gaan, daar groei ik van!” Daarnaast overlegt het team via Slack, waar ook de nodige humor in voorbij komt. “Wil je hier werken, dan moet je wel tegen een beetje sarcasme kunnen!”


Verder richt Stefan zich op supportwerkzaamheden en neemt dit zoveel mogelijk uit handen van de andere developers. “Zo kunnen zij zich ongestoord focussen op de techniek.” Ook dat vindt Stefan mooi aan Census. “Naast dat we werken met de beste technieken, zoeken we ook naar de beste kwaliteit in de nazorg. Wat we maken moet ook echt bruikbaar zijn en blijven.”

Functie:

- Support Engineer
- Developer

Specs:

- Multitasker
- Klantgericht
- Vriendelijk

Hobbies:

- Uitgaan
- Gamen
- Reizen

Motto:

Als iedereen hetzelfde denkt, dan denkt er niemand na.

Jouw verhaal toevoegen?

Bekijk gerust eens onze vacatures of kom met ons in contact via het formulier onderaan de vacaturepagina. We maken graag tijd (ook 's avonds of in het weekend) om je te leren kennen!