Rocket science? No problem!

Wij snappen internet. En daarom bouwen wij met veel passie online platforms, zoals websites, webshops en apps. Complexe materie? Koppelingen met business software? Dat zijn precies de uitdagingen die wij graag aangaan. Met een helder resultaat. 

Tabled Rocket
 

Wat wij doen

Websites

Responsive websites die resultaat opleveren. Met het open source programma MODX is elke technische realisatie en koppeling met business software mogelijk. En u beheert eenvoudig de website via een gebruiksvriendelijke CMS. 

Apps

Wij realiseren complexe en bedrijfskritische apps voor zowel Apple, Android als HTML5. Op basis van user experience  en uw behoefte voor online resultaat, ontwikkelen we de app die écht werkt. 

Webshop

Online resultaat met een professionele webshop. Deze webshops realiseren we inclusief technische koppelingen met uw business software, waardoor online verkoop u minder tijd kost. Met Magento (open source) kunnen we elke gewenste webshop maken. 

Complexe koppelingen

Er is niets mooiers dan complexe koppelingen werkend te krijgen. Zodat uw bedrijfsvoering hierdoor nog beter rendeert. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring gaan wij graag de uitdaging aan ook uw website, webshop en app te koppelen aan uw business software.

Wij zorgen dat u gevonden wordt

De tijd dat uw website een visitekaartje was? Die is al lang voorbij. U wilt scoren. En daarvoor moet u gevonden worden. Census zorgt daarvoor. Onze websites zijn technische meesterwerkjes. Daar houdt Google van. Bovendien werken we samen met de beste Nederlandse specialisten in zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en online marketing (remarketing, affiliate marketing, social media marketing, etc.)

Zie je door de online bomen het bos niet meer?

Wij delen graag onze kennis en ervaring en helpen je met het maken van de juiste keuzes.

Plan een kennismakingsgesprek

Opdrachtgevers