API koppeling

Wij begrijpen het belang van naadloze automatisering. Daarom streven we er altijd naar om klanten te helpen hun gegevens efficiënt te beheren zonder tijdrovend knip- en plakwerk tussen verschillende systemen. Onze expertise in het koppelen van systemen stelt jou in staat om je te concentreren op waar je goed in bent. We halen informatie uit diverse systemen, zoals ERP, CMS en backoffice, online beschikbaar en zorgen voor realtime gegevensuitwisseling met klanten en leveranciers. Op deze manier streven we naar een geoptimaliseerde en moeiteloze werkwijze voor jouw bedrijf.

Wat is een API koppeling?

Een koppeling verwijst naar het verbinden van twee of meer softwaretoepassingen via hun Application Programming Interfaces (API's), met als doel om gegevens en functionaliteiten van die systemen met elkaar te laten delen en te laten communiceren. Een API is een reeks regels en protocollen waarmee verschillende softwaretoepassingen met elkaar kunnen praten en gegevens kunnen uitwisselen.

API koppeling met Pipedrive

Ontdek Pipedrive - een toonaangevend Customer Relationship Management (CRM)-platform dat specifiek is ontworpen om verkoopprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren.

Ik wil meer informatie

API koppeling met AFAS software

Ontdek AFAS - het systeem voor perfecte synergie. AFAS stelt je in staat om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen.

Ik wil meer informatie

Groei verder met HubSpot

Ontdek HubSpot - de naadloze verbinding die jouw marketing, sales en klantenservice processen verbind en optimaliseert.

Ik wil meer informatie

Ontdek Ovatic

Ontdek Ovatic - de alles-in-een-oplossing voor ticketing, planning, artikelverkoop en marketing. Een geïntegreerde cloudplatform waarmee je overzicht hebt op meerdere organisatieprocessen: koppelingen tussen plannings- en ticketingssoftware zijn verleden tijd.

Ik wil meer informatie

Je wil een API koppeling realiseren...

Maar je weet nog niet welk platform het beste aansluit op jouw vraagstuk of jouw doelstellingen. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je verder.

Vrijblijvend contact opnemen
Bekijk case

Cases

Geen woorden, maar daden.

Bekijk alle projecten

Kennismaken

Samenwerking
bespreken?

Neem contact op met Gerson: