Webdevelopment

Onze webdevelopment gaat verder dan de standaard aanpak. In deze tijden is een snelkook-website namelijk niet meer zo effectief. Het is onder andere de bedoeling dat je website aansluit op de behoeftes van je doelgroep, de richtlijnen van Google, het merkverhaal en je organisatiedoelen. Of je nu streeft naar het stimuleren van verkoop, meer traffic wil genereren of je unieke brand wil uitdragen: met een combinatie van onze kennis en expertise en jouw voorkeuren is alles mogelijk.

Wordpress website

Ontdek Wordpress - het meest populaire content management systeem (CMS) ter wereld. Waar het platform oorspronkelijk gelanceerd werd voor het publiceren van blogs, maakt het je nu ook mogelijk om eigen websites of webshops te creëren. Zowel beginners als gevorderden kunnen ermee aan de slag. Je hebt in dit geval geen kennis van codering nodig om een unieke website te bouwen.

Ik wil meer informatie

MODX website

Ontdek MODX CMS - een veelzijdig platform voor het bouwen en beheren van dynamische en op maat gemaakte websites. Met een MODX website geniet je van flexibiliteit en gebruiksgemak, waardoor je gemakkelijk je online aanwezigheid kunt vormgeven en aanpassen. Het platform van MODX is geschikt voor zowel eenvoudige als complexe websites.

Ik wil meer informatie

Digitale toegankelijkheid

In een tijdperk waarin het internet niet weg te denken is uit het dagelijks leven, is het van cruciaal belang om te voldoen aan de eisen voor digitale toegankelijkheid om te zorgen dat websites en digitale content voor iedereen toegankelijk is. Wij bieden je de nodige kennis en middelen om de toegankelijkheid van jouw digitale aanwezigheid te verbeteren en te voldoen aan regelgeving en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Ik wil meer informatie

Je wil een website laten maken...

Maar je weet nog niet welk CMS of platform het meest geschikt is voor je vraagstuk. Of wellicht heb je nog andere vragen. Hoe dan ook, neem contact met ons op. Wij helpen je verder.

Contact
Bekijk case

Cases

Geen woorden, maar daden.

Bekijk al onze projecten

Kennismaken

Samenwerking
bespreken?

Neem contact op met Gerson: