Case

George B.V.

Natuurlijk wil je zelf controle houden over jouw website en de content die je daarop plaatst. Voor George B.V. ontwikkelden wij daarom een website op basis van ‘content blocks’ waarmee onze partner zelf pagina’s in elkaar kan sleutelen met vooraf ingestelde basisblokken.

Vraag vanuit de klant

George B.V. voert digitale metingen uit en heeft behoefte aan een website waarop zij het werk en hun dienstverlening kunnen laten zien. Ze vragen het team van Census om deze website voor ze te bouwen. Voor deze website is het belangrijk dat het team van George B.V. de content op de website zelf kan aanpassen, zonder al teveel poespas. Daarnaast heeft het team de wens om bezoekers van de website een inkijkje te geven in de projecten die door George B.V. worden uitgevoerd.

Functionaliteiten

Eén van de bijzonderheden van de website wordt in één oogopslag zichtbaar wanneer je de homepage opent. Op de achtergrond van de homepage is een videoheader zichtbaar die oneindig blijft doorspelen zonder geluid. Direct daaronder worden de twee nieuwste projecten getoond die door George B.V. zijn uitgevoerd. Deze worden automatisch gegenereerd vanuit de nieuwspagina, zodat het team van George B.V. alleen een nieuw item aan de nieuwspagina hoeft toe te voegen. 

Daarnaast is de website opgebouwd in categorieën die gelijkstaan aan de verschillende sectoren waarin George B.V. werkt. De projecten die George B.V. heeft uitgevoerd worden vervolgens a.d.h.v. de gekozen categorie dynamisch getoond in de project slider die te vinden is op de ‘Voor wie we meten’ detailpagina's.

Technische details

De website van George B.V. is gebouwd in MODX. Via het eigen MODX systeem kunnen de medewerkers van George B.V. zelf wijzigingen aanbrengen in de website of nieuwe projecten aan de website toevoegen. 

Wanneer bezoekers van de website documenten nodig hebben van George B.V. dan kunnen ze deze downloaden via de 'documenten' pagina. Op die manier is de voor hen meest waardevolle informatie altijd snel en gemakkelijk beschikbaar.  

Resultaat

De nieuwe website biedt bezoekers van George B.V. de mogelijkheid om zich te laten informeren over de dienstverlening van George B.V. waarbij ze kunnen navigeren door de verschillende pagina's en projecten die George B.V. eerder al heeft uitgevoerd. 

De website geeft niet alleen een kijkje in de keuken van Georgebv, maar biedt Georgebv ook de mogelijkheid om zichzelf online beter te profileren. 

Projectteam

Het brein achter dit project

Stefan

Front-end developer

Tim

Front-end developer
Case overzicht Volgende Case

Interesse?

Neem contact op met ons.