Webshop laten bouwen in Magento

Census ontwikkelt webshops in Magento. Magento is één van ‘s werelds meest gebruikte e-commerce platforms. Dat komt omdat Magento flexibel, compleet en veilig is. 

Een Magento webshop groeit met je bedrijf mee

MagentoMagento biedt je een webshop met veel basisfunctionaliteiten. Denk aan catalogus- en ordermanagement, een scala aan marketingmogelijkheden en natuurlijk integratie met bekende betaalmogelijkheden als iDeal, PayPal en credit card. Groeit jouw bedrijf of ga je de grens over? Dan groeit je Magento webshop mee. Zo is het met Magento mogelijk om vanuit één omgeving meerdere varianten van je webshop te beheren, inclusief verschillende talen, valuta’s en belastingtoeslagen.

 
Magento is gebruiksvriendelijk voor jou en jouw klant

Je catalogus  beheren, producten toevoegen, je verkoopprestaties analyseren; je hoeft geen wizzkid te zijn om het te kunnen. Een Magento webshop is namelijk zeer gebruiksvriendelijk. En dat niet alleen voor jezelf, maar ook voor gebruikers. Het bestelproces is helder, de productweergaves duidelijk en Magento heeft een prima zoek- en filterfunctie.

Een Magento webshop is veilig en zoekmachine-vriendelijk

Datalekken en hacks zijn de nachtmerrie van elke internetverkoper. Gelukkig is een Magento webshop een veilige keuze. Zeker als je beveiligingsupdates netjes uitvoert. Het platform blinkt bovendien uit in search engine optimalization (seo). Zo kun je meta-informatie invoeren voor al je producten en categorieën. 

Groeit jouw bedrijf of ga je de grens over? Dan groeit je Magento webshop mee.

Census koppelt Magento met jouw systemen

Als je Magento webshop lekker draait, is het handig als je achter de schermen niet enorm druk bent met je eigen online succes. Daar zorgt Census voor. We koppelen jouw webshop met je kassasysteem, boekhoudpakket (zoals Afas Profit, King Business Software of Exact) en verzendsoftware (zoals TNT parcelware). Dat bespaart je veel tijd en voorkomt dat je nee moet verkopen aan klanten.

Vrijblijvende demonstratie van een Magento webshop

Wil je meer weten over Magento, een website laten bouwen in Magento of wil je een keer een kijkje achter de schermen nemen? We geven je graag een demonstratie. Kost je alleen een kopje koffie. Maak dus die afspraak!