Een mobiele applicatie voor EeStairs

 • Opdrachtgever

  Eestairs

Een mobiele applicatie is lang niet altijd bedoeld voor externe gebruik. De mobiele applicatie van EeStairs is daar een mooi voorbeeld van. In de applicatie kan het personeel hun uren registreren of projecten inzien. Hier heeft het team van Census een aantal nieuwe features aan toegevoegd.

Vragen vanuit onze klant

Diensten

 • Productie van hoogwaardige trappen

Aantal personeel

 • 40+

EeStairs was in eerste instantie op zoek naar een betrouwbare technische partij die structureel onderhoud en updates in de (bestaande) app kan doorvoeren. In het verleden heeft Census al een applicatie voor een project van EeStairs gemaakt, waardoor wij als technische partij in beeld kwamen. Het afgelopen jaar bleken er nog wensen te zijn voor het uitbreiden van de mobiele applicatie. Hieraan kon het team van Census voldoen.

Eindresultaat

Optimalisatie interne processen

Het resultaat van de samenwerking tussen EeStairs en Census is een doorlopende ontwikkeling en de verbetering van de mobiele applicatie van EeStairs. Het blijven toevoegen van nieuwe functionaliteiten en verbetering houdt de applicatie niet alleen relevant voor de medewerkers, maar helpt ze ook bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden binnen EeStairs.

Functionaliteiten

De mobiele applicatie is alleen bedoeld voor intern gebruik. Zo kunnen medewerkers in de app hun uren registreren en (lopende) projecten met bijbehorende locatie inzien.

Het afgelopen jaar is de mobiele applicatie uitgebreid met de mogelijkheid om foto's van projecten te uploaden, QR codes te scannen van projecttekeningen (zodat de uren direct bij het juiste project worden gelogd) en is er een overzicht toegevoegd van de verwachte leveringen die dag. Daarnaast kunnen medewerkers via de applicatie nu ook een bon printen voor op de vracht met het projectnummer.

Technische details

De mobiele applicatie is opgebouwd in het hybride framework Laravel, wat betekent dat er één 'codebase' is voor zowel Android als iOS. Het voordeel hiervan? Minder onderhoud, omdat de applicatie niet voor elk platform apart moet worden ontwikkeld.

De applicatie is door middel van een API gekoppeld aan het inhouse CRM van EeStairs en dient dus eigenlijk als een verlengstuk van het systeem, waardoor alle data centraal is opgeslagen, maar wel via de applicatie toegankelijk is voor het personeel.

 • Laravel applicatie
 • Hybride framework
 • API koppeling

Het brein achter dit project

 • Portretfoto van Tim

  Tim

  Senior front-end developer
 • Portretfoto van Gerson

  Gerson

  Directeur

Kennismaken

Samenwerking
bespreken?

Neem contact op met Gerson: