Case

Bunt Groep: Groei voor mens en organisatie

Jezelf inschrijven voor een training ten behoeve van jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling? Dat moet kunnen zonder al teveel poespas. In samenwerking met Treffend & Co stak Census de website van Bunt Groep in een nieuw jasje, waardoor de inschrijving voor een training in mum van tijd is geregeld.

Behoefte klant

Bunt Groep gelooft in de groei van mens en organisatie en levert door het bieden van trainingen een bijdrage aan de ontwikkeling van professionals. Voor hen is het belangrijk dat professionals het trainingsaanbod makkelijk weten te vinden, zodat zij zich kunnen oriënteren op of aanmelden voor één van de trainingen van Bunt Groep. Daarom hebben zij de wens uitgesproken voor een website met een nieuw design, waarin het trainingsaanbod een prominentere rol speelt. In samenwerking met Treffend & Co heeft Census in deze behoefte voorzien. 

Functionaliteit van de website

De website van Bunt Groep is uitgebreid in ModX door o.a. de toevoeging van een blog, uitgebreide inschrijfformulieren voor het trainingsaanbod en een persoonlijk smoelenboek waarmee de experts van Bunt Groep een gezicht krijgen. 

Het template dat Census heeft gebouwd voor het trainingsaanbod bestaat uit een uitgebreid formulier dat per training aangepast kan worden. Hierdoor kan elke training unieke kenmerken bevatten en wordt het mogelijk om op de website aan te duiden wanneer een training ‘nieuw’ is of ‘vol’ zit. Ook is het mogelijk om data te wijzigen of inschrijvingen alleen op basis van aanvraag te ontvangen. 

Proces van A tot Z

De website van Bunt Groep is in samenwerking met Treffend & Co tot stand gekomen. Treffend & Co heeft het volledige redesign van de website op zich genomen, waarbij er bewust is gekozen voor een moderne en consistente uitstraling op de website. Vervolgens is Census aan de slag gegaan met het bouwen van de templates en het uitbreiden van de mogelijkheden in het MODx systeem.

Resultaat

De nieuwe website van Bunt Groep is modern en bevat alle facetten die Bunt Groep graag aan professionals laat zien en overbrengt. In tegenstelling tot het oude design, heeft het trainingsaanbod in de nieuwe website en prominente plek en is deze volledig gepersonaliseerd door de experts en trainers letterlijk in beeld te brengen. De blog biedt ruimte voor het delen van nieuws en updates, waardoor Bunt Groep een frisse website heeft die volledig up-to-date is. 

Projectteam

Het brein achter dit project

Stefan

Front-end developer

Tim

Front-end developer
Case overzicht Volgende Case

Interesse?

Neem contact op met ons.