Case

Marval

Een website die meertalig beschikbaar is? Geen probleem. Voor Marval ontwikkelde het team van Census een website mét koppeling naar Hubspot die naast het Nederlands en Engels ook in het Zweeds, Frans en Duits te bekijken is.

Vraag vanuit de klant

Marval is een wereldwijde organisatie die oplossingen biedt op het gebied van IT, HR, facility management en financial management. De organisatie was op zoek naar een partij die alle websites van Marval (nationaal en internationaal) kan vernieuwen. Het team van Census werkt hier met plezier aan mee. 

Functionaliteiten

Marval is een internationale organisatie. Census ontwikkelde daarom een website die meertalig beschikbaar is o.a. in het Zweeds, Frans, Duits, Nederlands en Engels. Dit maakt het voor Marval mogelijk om bezoekers in binnen- en buitenland te voorzien van de beste gebruikerservaring. 

 

De website bevat ook ‘evenementen’ die Marval organiseert. Wanneer een bezoeker wilt deelnemen aan het evenement kan deze zich via het online formulier inschrijven. Dit formulier wordt automatisch verzonden naar Hubspot, zodat Marval overzicht houdt over het aantal inschrijvingen. Vervolgens kan de bezoeker via de website van Marval deelnemen aan het evenement. Met de lancering van de nieuwe website is Marval namelijk in staat om events via de website te hosten. Een voor hen makkelijke manier om evenementen online te organiseren.

Resultaat

Een website voor Marval die zowel beschikbaar is voor Nederlandse bezoekers als internationale bezoekers. Elke bezoeker in binnen- en buitenland kan gebruikmaken van de zelfde gebruikerservaring. Waardoor alle informatie over Marval, de dienstverlening en/of de evenementen voor iedereen toegankelijk is. 

Projectteam

Het brein achter dit project

Rick

Project manager

Stefan

Front-end developer

Tim

Front-end developer

Brian

Front-end developer

Niek

Front-end developer
Case overzicht Volgende Case

Interesse?

Neem contact op met ons.