Bunt Groep: Groei voor mens en organisatie

 • Opdrachtgever

  Bunt Groep

 • Datum

  Oct 2021 - Mar 2022

Jezelf inschrijven voor een training ten behoeve van jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling? Dat moet kunnen zonder al teveel poespas. In samenwerking met Treffend & Co stak Census de website van Bunt Groep in een nieuw jasje, waardoor de inschrijving voor een training in mum van tijd is geregeld.

Vragen vanuit onze klant

Diensten

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Organisatieontwikkeling

Aantal personeel

 • 30+

Bunt Groep gelooft in de groei van mens en organisatie en levert door het bieden van trainingen een bijdrage aan de ontwikkeling van professionals. Voor hen is het belangrijk dat professionals het trainingsaanbod makkelijk weten te vinden, zodat zij zich kunnen oriënteren op of aanmelden voor één van de trainingen van Bunt Groep. Daarom hebben zij de wens uitgesproken voor een website met een nieuw design, waarin het trainingsaanbod een prominentere rol speelt. In samenwerking met Treffend & Co heeft Census in deze behoefte voorzien. 

Eindresultaat

De technische functionaliteiten

De website van Bunt Groep is uitgebreid in MODX door o.a. de toevoeging van een blog, uitgebreide inschrijfformulieren voor het trainingsaanbod en een persoonlijk smoelenboek waarmee de experts van Bunt Groep een gezicht krijgen. 

Het template dat Census heeft gebouwd voor het trainingsaanbod bestaat uit een uitgebreid formulier dat per training aangepast kan worden. Hierdoor kan elke training unieke kenmerken bevatten en wordt het mogelijk om op de website aan te duiden wanneer een training ‘nieuw’ is of ‘vol’ zit. Ook is het mogelijk om data te wijzigen of inschrijvingen alleen op basis van aanvraag te ontvangen. 

De nieuwe website van Bunt Groep is modern en bevat alle facetten die Bunt Groep graag aan professionals laat zien en overbrengt. In tegenstelling tot het oude design, heeft het trainingsaanbod in de nieuwe website en prominente plek en is deze volledig gepersonaliseerd door de experts en trainers letterlijk in beeld te brengen. De blog biedt ruimte voor het delen van nieuws en updates, waardoor Bunt Groep een frisse website heeft die volledig up-to-date is. 

 • Moderne MODX website
 • Uitgebreide inschrijfformulieren
 • Persoonlijk smoelenboek

Het brein achter dit project

 • Portretfoto van Rick

  Rick

  Teamleider, Projectmanager en Planner
 • Portretfoto van Tim

  Tim

  Senior front-end developer

Kennismaken

Samenwerking
bespreken?

Neem contact op met Gerson: