Case Brink Staalbouw

Sterk in staalconstructies

Staalbouwers voor het grote werk

Brink Staalbouw is gevestigd in Barneveld en Nijverdal en één van de grootste staalbouwers van Nederland. 

Project uitgevoerd in samenwerking met Wilhelm Marketing
 • Origineel en innovatief

  Origineel en innovatief

  Aandacht voor zowel medewerkers, klanten, als voor een duurzame maatschappij. Hard werken en kwaliteit staan hierbij voorop. Niet voor niets is Brink Staalbouw een van de grotere staalbouwers van Nederland en koploper in het realiseren van grootschalige staalconstructies. Dat dit samen kan gaan met werkplezier bewijst Brink Staalbouw. Dit moest zeker op de website terug te vinden zijn. Hiernaast staat werken aan een duurzame wereld hoog in het vaandel bij Brink Staalbouw, onder meer met Circulairstaal.

 • Meerdere websites verbonden met elkaar.

  Meerdere websites verbonden met elkaar.

  Onder de webstie van Brink Staalbouw hangen de aparte websites voor Circulairstaal, Bouwenmetcredon en Logistaal. Aparte projecten van Brink Staalbouw, in een oogopslag voor de klant.

 • Actueel

  Actueel

  Met filmpjes, het laatste nieuws, een vacature overzicht is de website altijd up to date wat er in en rond Brink Staalbouw speelt.

Brink Staalbouw: “Geen gedoe maar gewoon een strakke website.”

Wij mochten de website bouwen in samenwerking met Wilhelm Marketing. Zij hebben in het voortraject de volledige huisstijl onder handen genomen. Census zorgde voor het technische gedeelte en ontwikkelde een nieuwe website die volledig bij de wensen en huisstijl aansluit. Zo hoefden er geen compromissen gemaakt te worden met de ontwerper en zit alles technisch goed in elkaar.

Eindresultaat

Een representatieve website boordevol producten en inspiratie

Een representatieve, volledig gepersonaliseerde website waar de bedrijfscultuur alsook een duidelijk overzicht van het aanbod en de mogelijkheden van Brink Staalbouw zijn terug te vinden.

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • MODX CMS
  • Multi site beheer
Projectteam

Het brein achter dit project

Rick

Projectmanager / Developer

Tim

Developer

Case overzicht Volgende Case

Interesse?

Neem contact op met ons.