Webapplicatie laten bouwen in Laravel


Census ontwikkelt haar complexe projecten in Laravel. Laravel is een veel gebruikt framework. 

 

Laravel voor als het complex wordt

Om efficiënte en veilige webapplicaties te bouwen werken we met Laravel, een framework voor PHP. Het is een veel gebruikt framework om online web applicaties mee te bouwen die verder gaan dan enkel een website. 

 

Census helpt je graag bij de ontwikkeling van je app of website. Welke toepassing we kiezen hangt altijd af van het project. Na een uitgebreide intake adviseren wij op basis van onze ervaring welk platform het meest geschikt is voor het project: Laravel, MODX of WordPress, of een ander framework dat misschien beter past.

Een Laravel applicatie  is veilig en zoekmachine-vriendelijk

Datalekken en hacks zijn de nachtmerrie van elke onderneming. Gelukkig is Laravel een veilige keuze. Zeker als je beveiligingsupdates netjes uitvoert. Het platform blinkt bovendien uit als het gaat om complexe toepassingen.

Groeit jouw bedrijf of ga je de grens over? Dan groeit Laravel mee.
Census koppelt Laravel met jouw systemen

Als je applicatie lekker draait, is het handig als je achter de schermen niet enorm druk bent met je eigen online succes. Daar zorgt Census voor. We koppelen jouw bedrijfs software, boekhoudpakket (zoals Afas Profit, King Business Software of Exact) en verzendsoftware (zoals TNT parcelware). 

Wil je meer weten over Laravel, een applicatie laten bouwen in Laravel of wil je een keer een kijkje achter de schermen nemen? We geven je graag een demonstratie. Kost je alleen een kopje koffie. Maak dus die afspraak!