Onze
werkwijze

  • Intake
  • Plan van aanpak
  • Wire-frame
  • Ontwerp
  • Technische realisatie
  • Feedback
1.

Intake

We starten altijd met een intake. Dat is meer dan een gezellig bakje koffie. Samen stellen we scherp op wat u wilt bereiken. Wat is het doel van uw website? Met welke systemen en softwarepakketten moet er een koppeling komen? Wie gaat de website beheren? Welke formulieren zijn nodig? Op basis daarvan volgt een concreet plan van aanpak.

2.

Plan van aanpak

Als duidelijk is wát er moet gebeuren, zetten we op papier hóe we dat doen. Een plan van aanpak dus. Daar staat exact in wie wat gaat doen en wat u uiteindelijk krijgt. Zo heeft u overzicht over het gehele traject en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

3.

Wire-frame

img

Een wire-frame is de bouwtekening voor uw website. Waar komt welke informatie te staan? En waar linkt die informatie naartoe? Hiermee focussen we op koppelingen, usability en online vindbaarheid. Een beetje droog nog, maar wel belangrijk. Want als je hier niet goed over nadenkt, kost dat straks twee keer zoveel tijd. Na een akkoord op de bouwtekening kan het online ontwerp gecreëerd worden.

4.

Ontwerp

Wij zijn bij Census goed in techniek. Ontwerpen? Dat doe je er in onze ogen niet bij. Daarom werken we samen met designers die op hun beurt tot de top behoren. Of met uw eigen reclamebureau natuurlijk. Wij kijken uiteraard wel nauwlettend mee in dat proces. Is een ontwerp technisch haalbaar en is aan alle eisen op het gebied van usability gedacht?

5.

Technische realisatie

wifi

This is where the magic happens. Onze developpers brengen de wire-frames en het ontwerp tot leven. We doen dat volgens de scrum-methodiek. Met multidisciplinaire teams die werken aan korte, afgebakende projecten. Daardoor halen we deadlines en blijft uw project op schema.

6.

Feedback

Vergeet Excel-lijsten en tientallen mails met opleverpunten. U krijgt bij ons een online omgeving waarmee u eenvoudig feedback kunt geven en ziet hoe ver we zijn met de realisatie en verbeteringen. Ook na de oplevering houden we contact en blijven we checken: wat kan er beter? Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van A/B-testen en Google Analytics. En uiteraard stemmen we ook dan samen af hoe we verbeteringen doorvoeren.

Zie je door de online bomen het bos niet meer?

Wij delen graag onze kennis en ervaring en helpen je met het maken van de juiste keuzes.

Tim
Plan een kennismakingsgesprek